Logo Utulok.skVirtuálny útulok pre psov, mačky a iné domáce zvieratá
späť
patek philippe replica

Ako sa stal z Bonbónika Beskydský oriešok...


Zdravím své vychovatele na Slovensku, a v Trnavském útulku obzvlášt!

Musím se Vám s něčím pochlubit - dneska jsem se stal "Beskydským voříškem" - no tedy skoro ... , ale na bedně jsem teda stál! Stáli jsme tam dohromady tři a pode mnou byla trojka, tak jsem byl asi třetí ... Moje mladá panička poskakovala radostí skoro jako já skáču pořád (já si totiž dokážu užívat života pořád, v horku i v dešti, na gauči i na cvičáku, no prostě úplně vždy a všude!).


Seběhlo se to hrozně rychle, byl jsem s paničkou na své první výstavě (prý voříškyádě) a bylo tam takových tajtrlíků jako já mraky. Jedna fenečka tam dokonce vypadala skoro úplně jako já, moje stará panička (mamina od té mladé) na ni koukala a pak zas na mě ... prý to snad ani není možný, prý bychom si mohli dělat navzájem dvojníky!

Všichni ti pesani tam byli báječní a krásní, každý byl originál, ale moje panička mě pořád ujišťovala že nejkrásnější jsem stejně já. A to jsem nakonec skoro byl ... ze všech těch pejsků co se tam naparovali a předváděli, jsem se probojoval do užšího finále a nakonec, jak už jsem říkal, mě panička postavila na takovou bednu s trojkou, postavili přede mě pohár, obložili mě nějakýma voňavýma pytlema (až doma jsem zjistil že v nich byly granule a všelijaké dobroty), obrovským pelechem a všichni tam paničce gratulovali a mě osahávali a žvatlali na mě jako bych byl nějaké mimino! Teda né že bych si to neužíval :-) , já se mazlím hrozně rád!!!!!


Tak jsem se s Vámi podělil o svůj dnešní úspěch, a mastím do pelechu, dneska to byl fakt náročný den!

Pozdravujte všechny mé bráchy a sestřičky, a tomu šupákovi co mě s nima a s maminou donesl před útulek vyřiďte že na mě mohl být pyšný on, takhle se ze mě radují jiní, a je mi s nima dobře!

Váš Bonbonek (a paničky, kterým jsem diktoval)

Na vysvetlenie: Bonbónika si z trnavského útulku adoptovali sympatickí ľudia z Moravy na jar 2008. Bonbónik sa dostal do kynologicky aktívnej rodiny. Popri jeho štvornohých sestrách - kaukazských ovčiačkach – je mini a benjamínek, ale nedá sa zahanbiť a na cvičiaku súťaží ako veľký.

Takto vyzeral Bonbónik, keď od nás odchádzal

a toto z neho vyrástlo...


Rolex Replica Watches

Y. Neumannová, 17.09.08

    

 
casino siteleri